ALU stolarija

Aluminijumska stolarija je izuzetno trajna.  Čvrsta je, a prije svega, otporna na spoljne atmosferske uticaje. Aluminijumska stolarija je odlična po pitanju energetske efikasnosti, kao i zvučne izolacije. Ukratko, to je omogućila savremena tehnologija.

Po pitanju estetike, aluminijumska stolarija je trenutno bez premca. Prilikom projektovanja modernog doma ili poslovnog objekta, po pravilu se predviđa i alumnijumska stolarija. Ona bez sumnje oplemenjuje izgled svakog objekta. Imajući u vidu i PVC stolariju, aluminijumska je dostupna u više boja. Takođe, estetski je mnogo lakše uklopiva u bilo koji prostor. Aluminijumski profili daju notu elegancije. PVC, pa čak ni drvo, ne mogu da ponude tako nešto.

Aluminijumska stolarija je:

  • estetski dopadljiva
  • čvrsta
  • izuzetno trajna
  • dobar energetski izolator
  • pogodna za velike staklene površine
  • pogodna za nestandardne otvore
Aluminijumska stolarija kao izolacija

Poznato je da je aluminijum provodnik. Omogućava se da stolarija od aluminijuma bude odlična izolacija. Imajući u vidu pomoć termo mostova.

Ugradnjom aluminijumske stolarije neminovno ćete smanjiti rashode tokom zimskih mjeseci. Na primjer kada grijete svoj stan. Stoga se toplotna energija neće rasipati.

Prije svega, aluminijumska stolarija će Vam značajno pomoći da smanjite buku u svom domu. Obezbijediće Vam i visok nivo zvučne izolacije.

Prozori i vrata se izrađuju od aluminijumskih profila grčkog proizvođača Alumil

https://www.alumil.com/

Zastakljivanje terasa ALU kliznim sistemom