PVC stolarija

PVC stolarija je danas najzastupljeniji i najtraženiji tip stolarije. Kada je u pitanju toplotna izolacija, PVC stolarija je daleko efikasnija od drvene i od aluminijumske stolarije. Iz tog razloga, na ovaj način je moguće osvariti veliku uštedu energije tokom zimskih mjeseci. Sa mnogo manje utrošene energije, Vaš dom će biti topao. Isto važi i za ljetnju vrelinu. Zahvaljujuci svojim osobinama, PVC stolarija značajno ublažava zagrijavanje prostorija.

Buka koja dolazi sa ulice iz godine u godinu postaje sve veća. Sve veći je broj vozila, naročito u velikim gradovima i blizu prometnih saobraćajnica. PVC stolarija omogućava izuzetnu zvučnu izolaciju. Smanjuje nivo buke koji dopire u Vaš dom, što Vam omogućava da se odmorite na pravi način.

PVC stolarija je otporna i trajna, a uz adekvatno održavanje može da štiti Vaš dom i više od 50 godina. Ona se ne deformiše tako lako. Pod uticajem vremenskih uslova neće izgubiti svoj oblik, kao drvena stolarija. Samim tim, neće izgubiti ni izolacionu moć. PVC stolarija se čisti blagim sredstvima i mlakom vodom. Nije Vam neophodno ništa više od toga. Nema potrebe za farbanjem. Sa PVC stolarijom nema dodatnih ulaganja za održavanje. Sve vrijeme dobijate istu zvučnu i toplotnu izolaciju.

Kada su u pitanju cijene, PVC stolarija je u prednosti nad drvenom i aluminijskom stolarijom. Polivinil-hlorid, koji je glavni materijal u izradi ove stolarije, koristi se danas u skoro svim oblastima. Njegova proizvodnja nije previše skupa.

PVC stolarija

PVC prozori

Izbor odgovarajuće PVC stolarije zavisi od puno faktora. Sudeći prema ocjenama, a između ostalog i ukusima naših kupaca, naše stručno osoblje će Vam rado prenijeti iskustva, komentare i preporuke naših postojećih kupaca kojima smo na usluzi i nakon montaže. Na primjer, Salamander PVC prozori prema mišljenju većine imaju najljepše profile, najčistiju bijelu boju i visoki sjaj.

Estetski izgled prostorije ili objekta takođe ima važnu ulogu, kao i izbor prozora. Sve više se javljaju različiti zahtjevi za prozore. Da bi izašli u susret estetskom izgledu prozora, pored standardnih rade se i sa neobičnim oblicima, okovom, bojom i raznim dodacima za prozor kao i kvalitetnim staklima. U staklu, ali i na njemu je moguće postaviti lajsne koje će dati poseban izgled prozorima.

Omogućavaju značajne uštede utroška energije, kako za grijanje zimi, tako i za hlađenje tokom ljeta.

PVC stolarija

PVC balkonska vrata

PVC materijal sporo stari i veoma je otporan na sve spoljne uticaje. U odnosu na druge materijale za proizvodnju stolarije, cijenom je vrlo prihvatljiv. Još jedna pogodnost je lako i jednostavno održavanje.

Pred PVC balkonska vrata se u mnogočemu postavljaju zahtjevi kao i pred PVC prozore. PVC balkonska vrata u našoj ponudi imaju vrhunska izolacijska svojstva. Ta svojstva će značajno umanjiti Vaše račune za grijanje tokom zimskih mjeseci.

Odlična izolacijska svojstva, čvrstoća materijala i povoljna cijena, garancija su da ćete ukoliko se odlučite za PVC balkonska vrata dobiti najbolji primjer uloženo-dobijeno.

Mogućnost izbora između velikog broja boja i dekora (imitacije drveta), PVC balkonska vrata ćete s lakoćom uklopiti i u najzahtjevniji izgled vanjske fasade.

PVC paneli

Vrata sa dekorativnim PVC panelima

Inox paneli

Vrata sa dekorativnim inox panelima

Proces rada

01.

Konsultacije

Konsultovanje oko tipa stolarije i detalji

02.

Mjerenje

Ekipa dolazi da uzme mjere da bi se stolarija mogla izraditi upravo za Vaš dom ili poslovni prostor

03.

Izrada stolarije

Stolarija je u procesu izrade prema uzetim mjerama i dogovorenom tipu i boji iste

04.

Ugradnja

Ekipa dolazi i vrši montiranje stolarije

Želite besplatno mjerenje?

Ukoliko ste se odlučili za ugradnju aluminijumske ili PVC stolarije, pozovite nas i zakazaćemo Vam besplatno mjerenje za prvi slobodan termin!