Reference

Ovdje možete pogledati fotografije završenih objekata

01.

Aluminijumska stolarija

Aluminijumska stolarija je izuzetno trajna, čvrsta i otporna na spoljne atmosferske uticaje. Savremena tehnologija je uz pomoć raznih tehnika omogućila i to da aluminijumska stolarija bude odlična i po pitanju energetske efikasnosti, kao i zvučne izolacije. Po pitanju estetike, aluminijumska stolarija je trenutno bez premca. Za razliku od PVC stolarije, aluminijumska je dostupna u svim bojama. Takođe, estetski je mnogo lakše uklopiva u bilo koji prostor. Aluminijumski profili daju notu elegancije, koji PVC, pa čak ni drvo ne mogu da ponude. Aluminijumska stolarija je estetski dopadljiva, čvrsta, izuzetno trajna, dobar energetski izolator, pogodna za velike staklene površine , pogodna za nestandardne otvore.

02.

PVC stolarija

PVC stolarija je danas najzastupljeniji i najtraženiji tip stolarije. Kada je u pitanju toplotna izolacija, PVC stolarija je daleko efikasnija od drvene i od aluminijumske stolarije. Iz tog razloga, na ovaj način je moguće osvariti veliku uštedu energije tokom zimskih mjeseci. Sa mnogo manje utrošene energije, Vaš dom će biti topao. Isto važi i za ljetnju vrelinu. Zahvaljujući svojim osobinama, PVC stolarija značajno ublažava zagrijavanje prostorija. Buka koja dolazi sa ulice iz godine u godinu postaje sve veća. Sve veći je broj vozila, naročito u velikim gradovima i blizu prometnih saobraćajnica. PVC stolarija omogućava izuzetnu zvučnu izolaciju. Smanjuje nivo buke koji dopire u Vaš dom, što Vam omogucava da se odmorite na pravi način.

Proces rada

01.

Konsultacije

Konsultovanje oko tipa stolarije i detalji

02.

Mjerenje

Ekipa dolazi da uzme mjere da bi se stolarija mogla izraditi upravo za Vaš dom ili poslovni prostor

03.

Izrada stolarije

Stolarija je u procesu izrade prema uzetim mjerama i dogovorenom tipu i boji iste

04.

Ugradnja

Ekipa dolazi i vrši montiranje stolarije

Želite besplatno mjerenje?

Ukoliko ste se odlučili za ugradnju aluminijumske ili PVC stolarije, pozovite nas i zakazaćemo Vam besplatno mjerenje za prvi slobodan termin!